Η APM Transport S.A. ιδρύθηκε το 1995 ως εταιρεία μεταφορών με ιδιόκτητο στόλο αυτ/των και έδρα της τη Μαγούλα Αττικής. Στα πλαίσια της ανάπτυξή της απο το 1999 η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς τον στόλο της από όλους τους τύπους αυτ/των τελευταίας τεχνολογίας EURO 3 & 5 και επεκτείνοντας τις συνεργασίες της με μεγάλες διαμεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό η APM Transport AE. εξελίχθηκε σε υπερ-σύγχρονη εταιρεία μεταφορών παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς κορυφαίου επιπέδου.

Απο το 2000 εξειδικεύτηκε στις αγορές της Κεντρικής & Βόρειας Ευρώπης.

Το 2005 ανοιγει υπερσυγχρονο “cross docking HUB” στην Μαγουλα Αττικής σε εκταση 15,000τμ., πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα για αποτελεσματική διαχείριση κάθε είδους φορτίου.

Το 2009 μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία διεθνών μεταφορών.

Τα τελευταία έτη η APM στελεχώνει το προσωπικό της με ικανούς & έμπειρους συνεργάτες από τη αγορά μεταφορών, εξοπλίζει τα γραφεία της με σύγχρονο λογισμικό και εργαλεία βελτιστοποίησης μεταφοράς και τις αποθήκες της με πρωτοποριακά μέσα ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της συμπεριλαμβανομένου και των εσωτερικών διανομών.

Στο πλαίσιο των ολοένα αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς για ποιότητα και χαμηλές τιμές, η APM Transport ΑΕ. αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα (ιδιόκτητο στόλο, χαμηλό κόστος, παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μεταφοράς) και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της δημιουργώντας την πρώτη καθετοποιημένη εταιρεία μεταφορών στην Ελλάδα.

Back to top button