Η εταιρεία APM Transport AE σας καλωσορίζει στον χώρο της μεταφοράς. Με περηφάνια σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας. H APM Transport AE είναι μια καθετοποιημένη εταιρεία μεταφορών .

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο αυτοκίνητων και παρέχουμε υπηρεσίες σε μικρές, μεσαίες και μεγάλου μεγέθους εταιρείες οι οποίες έχουν αποφασίσει να αναζητήσουν στην αγορά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες μεταφοράς .

Η 26 ετών εμπειρία μας στην αγορά μας δίδαξε ότι προσφέροντας πραγματική άξια στα χρήματα των πελατών μας αποτελεί τον βασικό συντελεστή επιτυχίας στον τομέα των υπηρεσιών μεταφοράς. Αυτή η αξία 'best value for money' έγινε το logo μας και ο πυρήνας της στρατηγικής μας.

Στην APM μελετάμε και αναπτύσσουμε υπηρεσίες μεταφοράς προσαρμοσμένες και εστιασμένες σε συγκεκριμένες κάθετες αγορές και χώρες με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Αποστολή μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

Όραμα μας, να δημιουργήσουμε, να συντηρήσουμε, να επεκτείνουμε την πρώτη πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία μεταφορών στην Ελλάδα, στοχεύοντας στη μεταφορά εξειδικευμένων φορτίων και συγκεκριμένων αγορών και κλάδων, παρέχοντας υπηρεσίες σε επιλεγμένους πελάτες και νέες αγορές.

Μέσα από επιλεγμένους πελάτες, στρατηγικές συμμαχίες και κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό , η APM Transport ΑΕ. αναδεικνύεται σε μια από τις πλέον πρωτοποριακές εταιρείες στο χώρο της μεταφοράς. Με έμπειρο προσωπικό, ιδιόκτητα αυτοκίνητα, χρήση κορυφαίας τεχνολογίας, καθετοποιημένη, λιτή και αποτελεσματική δομή και οργάνωση, ένα πυκνό και ομοιογενές δίκτυο συνεργατών και τις ανταγωνιστικές μας τιμές φιλοδοξούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μεταφορική σας ανάγκη σε επιλεγμένες χώρες, κλάδους και αγορές.

Η APM Transport ΑΕ επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στους τομείς των μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής αξίας σε ανταγωνιστικές τιμές σε επιλεγμένους μεσαίου μεγέθους και μεγάλους πελάτες στοχεύοντας σε συγκεκριμένες κάθετες αγορές και χώρες.

Οι δραστηριότητες της APM είναι οι ακόλουθες:

Εθνικές και διεθνείς οδικές μεταφορές με έμφαση:

 • Μεταφορές με ελεγχόμενη θερμοκρασία (FTL & LTL).
 • Μεταφορές τροφίμων (FTL & LTL) από -25C 0 έως +30C 0
 • Διαθέτουμε ψυγεία με διαχωριστικό για μεταφορά εμπορευμάτων όπου απαιτείται διαφορετική θερμοκρασία.
 • Διπλοπάταρα ψυγεία με HACCP πιστοποιητικό.
 • Υπηρεσίες τηλεματικής που προσφέρουν πλήρη ενημέρωση σε όλη την διάρκεια της μεταφοράς.
 • Μεταφέρουμε με ασφάλεια τις περισσότερες κατηγορίες εμπορευμάτων ADR.
 • Παραλαβή & διανομή εμπορευμάτων, εναπόθεση φορτίων προς διανομή η /και αποθήκευση.
 • Γκρουπάρισμα φορτίων
 • Μεταφορά ειδικών προϊόντων
 • Ηλεκτρονικά
 • Φάρμακα
 • Τρόφιμα/ ζύμες
 • Λουλούδια

Έχοντας ως βασική προτεραιότητα την άμεση, ασφαλή & αποτελεσματική διακίνηση των εμπορευμάτων σας, προκειμένου να καλύψουμε κάθε μεταφορική σας ανάγκη, έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονα, ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, συστήματα ελέγχου, πρωτοποριακές πλατφόρμες λογισμικού και εργαλεία βελτιστοποίησης μεταφοράς καθώς και σε έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό. Είμαστε από τις ελάχιστες πιστοποιημένες εταιρίες με βάση τα πρότυπα ISO 9001:2008  & ISO 39001:2012.

Η διεξοδική συντήρηση του στόλου γίνεται σε εβδομαδιαίο επίπεδο τόσο στις εγκαταστάσεις μας στη Μαγούλα όσο και σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας προκειμένου να αποφεύγονται καθυστερήσεις από βλάβες των αυτ/των και να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό γρήγορο transit time.

Η APM Transport ΑΕ, διαθέτει 50 tractors τεχνολογίας EURO 5 & 6 καθώς και 50 trailers διαφόρων τύπων όπως tilt, frigo, κλπ. Επιπλέον, κάθε φορτηγό του στόλου μας διαθέτει ADR, GPS, INTERNET και τηλεματική.

Με την επένδυση αυτή η APM Transport ΑΕ. έχει το νεαρότερο –κατά μέσο όρο ηλικίας 3-4 ετών - και τελευταίας τεχνολογίας στόλο στην ελληνική αγορά της μεταφοράς .

Από την ίδρυσή και παρουσία της APM Transport ΑΕ, και της αδελφής της “Α.P.M TRANSPORT GMBH” στο χώρο της οδικής μεταφοράς δημιουργήθηκε ένα δίκτυο από συνεργάτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΑPM Τransport ΑΕ, δραστηριοποιείται ως μεταφορέας στη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη και εξυπηρετεί με συνέπεια τις αγορές της Γερμανίας, Αγγλίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Λουξεμβούργου και των χωρών της ανατολικής Ευρώπης.

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μεταφέρει με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα που τη διακρίνει σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες μεταφοράς και logistics που αποτελούν ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε αυτές τις χώρες.

Μπορείτε να επεσκέφθητε  στ site της εταιρίας μας www.apmtransport.com

Οι άνθρωποι μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Back to top button